Nästa träff i WfL Network är den 17 maj “Det nya styrelsearbetet” i samarbete med Advokatfirman Delphi

Nästa träff i WfL Network är den 17 maj med temat “Det nya styrelsearbetet” i samarbete med Advokatfirman Delphi.

Vi kommer att få möjlighet att nätverka i Delphis nya fina lokaler då ämnet för kvällen är “Det nya styrelsearbetet”. Dagens snabbföränderliga värld ställer helt andra krav på dagens företag och dess styrelser. I samma anda som i Women for Leaders tror vi att det kommer att behövas ett modernare synsätt och ett hållbart ledarskap där balanserade styrelser arbetar agilt mot rörliga mål. Under kvällen kommer vi ha en interaktiv paneldiskussion med spännande kvinnliga ledare som delar med sig av sina erfarenheter och reflektioner.

Kvällen kommer även att innehålla gruppövningar och vi kommer också att fortsätta att lära känna varandra i nätverket.

OBS! För att vara med på nätverksträffen måste du vara medlem i Women for Leaders.

Bli medlem