Nästa träff i WfL Network är den 20 sep i samarbete med Veckans Affärer

Välkommen till höstens första nätverksträff! Denna gång anordnas träffen i samarbete med Veckans Affärer.

Veckans Affärer listar varje år näringslivets mäktigaste kvinnor och firar nästa år 20-årsjubileum med VA Kvinna. Vi brinner båda för jämställdhet och hur vi kan få fler kvinnor på toppen.  Denna nätverksträff är kickoff för hösten och vi kommer få möjlighet att nätverka tillsammans med VA Kvinnas nätverk. Vi kommer också ha en ärlig fireside chat med Veckans Affärers chefredaktör Åsa Uhlin om hennes syn på hur verkligheten ser ut för kvinnor i näringslivet.

Kvällen kommer som alltid att innehålla interaktiva gruppövningar och olika nätverksövningar.

OBS! För att vara med på nätverksträffen måste du vara medlem i Women for Leaders.

Bli medlem