Nästa träff i WfL Network är den 16 nov i samarbete med Beamon People

Välkommen till nästa nätverksträff! Denna gång anordnas träffen i samarbete med Beamon People.

Beamon People har lyckats med det som de flesta IT-bolag drömmer om: jämställdhet! De är idag ca 100 anställda varav 46% kvinnor. Och det verkar också som att det gett resultat. För tredje året i rad blir Beamon People ett DI Gasell-företag (ett av Sveriges mest snabbast växande och högst lönsamhet). Lyssna till Maryam Engelbrecht och Ellika Skohg, som även är medlemmar i WFL Network, om hur de arbetar med företagskulturen och ett inkluderande modernt ledarskap.

Kvällen kommer som alltid att innehålla interaktiva gruppövningar och olika nätverksövningar.

OBS! För att vara med på nätverksträffen måste du vara medlem i Women for Leaders.

Bli medlem