Nätverksträff Employer Branding
Värd

@Ascend

Tid

15 november 18:00

Välkommen! 

Den 15:e november är det dags för nätverksträff med Women for Leaders Network.

Denna gång är temat för kvällen något som vi tror är aktuellt för oss alla, nämligen Employer Branding!

Vad är det egentligen som gör att vi väljer en arbetsplats framför en annan? Varför stannar vissa kvar på ett jobb i flera år medan andra lämnar efter ett par månader? Hur attraherar man som företag medarbetare på bästa sätt och hur tar man till vara på alla kompetenser? Med andra ord, vad är det som kännetecknar ett starkt employer brand?

Värd för träffen denna gång är konsultföretaget Ascend, som under sina första 4 år jobbat hårt och kommit långt med sitt Employer Brand.

Ascend vill genom värdskapet för denna träff få viktig input och skapa diskussion om hur man bygger och underhåller ett attraktivt employer brand.

Vi vill även denna gång skapa ett starkt engagemang och interaktion. Kvällen kommer innehålla gruppdiskussioner där ni bygger nätverk och delar insikter utifrån olika frågeställningar kopplat till Employer Brand. Däremellan blir det paneldebatt med kvinnliga ledare, som alla har gjort eller gör spännande employer branding-resor med sina företag.

Vi ser fram emot en kväll där vi alla får med oss konkreta insikter och tips!

Träffarna brukar bli fulltecknade snabbt så anmäl dig så snart som möjligt, dock senast 5:e november. Hoppas att vi ses!

OBS! För att vara med på nätverksträffen måste du vara medlem i Women for Leaders.

Bli medlem

och

Anmäl dig till träffen

Panel:

Malin Knave

Malin Knave är en av grundarna till Ascend och det här året styr hon bolagets operativa ledarskap i rollen som Managing partner. Det är en roll som alterneras årsvis inom partnergruppen. Malin har lång erfarenhet som konsult inom affärstransformation, med fokus på förändrings- och strategiuppdrag inom försäljning, marknad och HR.

Monica Längbo

Monica är HR-direktör och har många års erfarenhet av ledarutveckling, chefsrekrytering och strategiskt HR-arbete. Hon har tidigare varit HR-direktör på ManpowerGroup och har också under många år varit ansvarig/ledare för Kommunikation- och Info/PR. Monica har drivit flera stora förändringsprocesser genom åren och brinner för hållbarhetsfrågor, företagskultur och värderingar. Monica är en erfaren både Mentor och Coach som har stöttat hundratals exekutiva ledare och är en flitig anlitad föreläsare inom ledarskap, förändringsarbete, trender inom arbetsmarknaden och deltagare i olika panelforum.

Eva-Lotta Göthe

Eva-Lotta är senior kommunikations och varumärkesexpert inom Employer Branding på Telia . Hon har gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom marketing & communication från brascher som IT, Telecom och Investment Banking. Där hon drivit stora projekt och implementerat varumärkes- och Employer branding strategier och realiserat det i både små och stora organisationer.

Helen Ekelund

Helen är en HR Ledare med ständig vilja att utveckla och utvecklas. Hon har en bakgrund som HR-chef på VisitSweden, HRBP på Connecta, managementkonsult på Vergenta och HR-strateg på FMV. Idag arbetar Helen som HR Ledare på Aspia där hon tillsammans med en kollega bygger upp HR-funktion, organisation och arbetssätt från grunden. Hennes målbild är att alla medarbetare på Aspia ska ha den bästa tiden i sin karriär hos dem