Nätverksträff Livepodd med Karriärpodden
Värd

@Convendum

Tid

19 mars 18:00

Women for Leaders Network - Livepodd med Karriärpodden  

Karriärpodden är en podcast som lyfter fram Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare och profiler som förebilder för att inspirera fler kvinnor att kliva fram.

Podcasten drivs av en av Women for Leaders grundare, Eva Ekedahl och under detta nätverksevent  intervjuade hon, programledaren Jenny Strömstedt på scen. Vi fick höra Jenny berätta om sin karriär, sitt liv och vad det är som präglat henne. Vidare fick vi veta vad Jenny tänker kring jämställdhet och #Metoo. Nätverksdelen i detta event var friare än vanligt men gav då medlemmarna chansen att själva välja konversationer och knyta nya affärskontakter.

Vi riktar ett stort tack till Jenny Strömstedt för hennes medverkan. Vi vill också tacka kvällens värd, Convendum Coworking Space. Vill du lyssna på Karriärpoddsavsnittet med Jenny så hittar du det här: Lyssna nu! 

Alla Karriärpoddsavsnitten finns att hitta på Women for Leaders hemsida.

En sak vi tog med oss:

Vilken härlig person hon är Jenny och vikten av att vara schysst

Talare:

Jenny Strömstedt

Jenny är utbildad journalist från JMK och har jobbat som både reporter, redaktör, producent och programledare i olika program. Bland annat debattprogrammet Diskus, Kalla fakta, Nyheterna och Nyhetsmorgon. Hon leder också en egen talkshow "Jenny Strömstedt". Jenny har skrivit flera böcker tillsammans med Kristina Thulin och är krönikör för Expressen.

Eva Ekedahl

Eva är grundare av Women for Leaders samt Karriärpodden som hon även programleder. Hon har lång erfarenhet av ledarskapsultveckling och rekrytering och är utbildad samtalsterapeut och affärscoach.