Nätverksträff Entreprenörskap
Plats

The Park Södra

Tid

28 maj 18:00


Läs mer & anmäl dig

Välkommen till vårens nätverksträff i Women for Leaders Network på “Powerhouse" The Park Södra den 28 maj.  

Det är mindre än 1 % av riskkapitalet i Sverige som går till kvinnliga företagare. Den här kvällen kommer därför gå i temat ”Entreprenörskap” med syftet att få kunskap inspiration och nätverka kring ämnet. Kvällens talare kommer med olika infallsvinklar att dela med sig av sina erfarenheter.

Det kommer att bli en fartfylld och inspirerande kväll där vi också interagerar med varandra. Vi möts och knyter kontakter med kvällens inspirerande entreprenörer,  intraprenörer, investerare och jurister.

Du kommer att få träffa fantastiska Pernilla RamslövNox Consulting, som blivit utsedd till Årets Entreprenör (av Veckans Affärer). På temat “Krig och Kärlek i entreprenörskap och ledarskap” kommer Pernilla att dela med sig av sina erfarenheter som skapat kraft att leda Sveriges mest snabbväxande IT-konsult bolag.

Business and Dreams – Vendela Lilliestråle och Camilla Lundin  är grundare av Qalora Capital som hjälper startups i ett tidigt skede att få ihop kapital. Camilla och Vendela driver också Instagramkontot och podcasten @businessanddreams, där de inspirerar kvinnor inom karriär, investeringar och entreprenörskap. Under kvällen kommer de prata om hur de matchar startups med investerare och deras bästa tips när man ska ta in kapital.

Jessica Frej berättar om sitt entreprenörskap i egenskap av  kokboksförfattare, bloggare och matprofil på magasinet Amelia, skapare av sitt klänningsmärke och hur det är att leva sin dröm. Jessicas motto ”Ta ut segern i förskott”  handlar om hennes livslånga kärlek till mat och hur hon har gjort för att leva min dröm.

Ownershift är en politiskt oberoende tankesmedja som verkar för att ändra samhällsstrukturer genom ägande. Ownershift släppte nyligen en rapport om ägandet i Sverige. Rapporten utgår från själva  kärnan till maktfördelningen: ägandet. Och den visar att män överlag äger dubbelt så mycket som kvinnor. Alexandra Strömberg kommer att presentera rapportens resultat och prata om vikten av att ta makten över sitt eget liv genom ägande.

Advokatfirman Westermark Anjou  guidar oss genom den juridiska djungeln med tips och råd på vad du ska tänka på när du startar upp ett bolag.

Programmet uppdateras löpande.

Träffarna brukar bli fulltecknade snabbt så anmäl dig så snart som möjligt, dock senast 20 maj. Nytt för denna gång är att du kan ta med dig en kollega eller vän (pris 199kr).  Maila oss på admin@womenforleaders.com för att boka en plats för ditt sällskap. Det går ju även självklart bra att bli medlem genom att följa denna länk.
Bli medlem

Hoppas att vi ses!

Women for Leaders-teamet