#129 Jenny Hermanson

Jenny Hermanson är nordisk VD på Spotify. En passionerad företagsledare, på ett av Sveriges mest uppmärksammade och snabbväxande företag. Hon startade sin karriär som account manager och arbetade bland annat på Microsoft innan hon år 2009 började sin resa på ett då relativt nytt Spotify.

Jenny började i organisationen som key account Manager och har sedan haft flera ledande roller inom sälj och marknad innan hon slutligen tillträdde rollen som nordisk chef år 2015. Värt att nämna är att Jenny även är en av initiativtagarna till Equalizer Project – ett projekt som fokuserar på att ta ställning och agera för jämlikhet i musikbranschen.

Följ med på ett spännande samtal som handlar om hur hennes väg till Spotify varit och hur det är att jobba som ledare i ett av världens mest innovation bolag, där transparens och öppenhet är en del av kulturen. Vi kommer också få lära känna Jenny och prata om allt från musik, magkänsla och öppenhet till hur det hur det är att ha en sjuk förälder och att själv få diagnosen adhd i vuxen ålder.