Är du vår nästa Community & Social Media Manager?

“We will lead the change and change the lead”  

Vi drivs av att göra skillnad och tror att du också gör det!  

Women for Leaders befinner sig i en spännande expansiv fas och rekryterar nu en passionerad och resultatorienterad Community & Social Media Manager för att ytterligare bidra till vår tillväxt. Du kommer tillsammans med grundarna driva på utvecklingen mot ett modernt och hållbart ledarskap genom ökad jämställdhet.

Detta är en mångfacetterad roll där du blir en viktig del i teamet för Women for Leaders och Karriärpoddens Community. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med digital marknadsföring, event och service till medlemmar och deltagare. Du kommer bland annat skapa engagerande innehåll för våra digitala kanaler, planera och projektleda nätverksträffar och löpande följa upp och utvärdera våra olika insatser för att säkerställa tillväxt och ökad varumärkeskännedom.

Vi söker därför dig som har erfarenhet av att jobba med digital marknadsföring och sociala medier. Du är bra på att uttrycka dig väl i både tal och skrift och är en stjärna på att skapa engagerande innehåll. Du får gärna ha en utbildning inom marknadsföring, medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av marketing automation, Figma och/eller WordPress till exempel.

För att passa i denna roll är du en serviceorienterad, engagerad och driven person som får saker att hända. Vi tror också att du har sinne för detaljer samtidigt som du gillar ett högt tempo och trivs att arbeta i entreprenöriell miljö.

För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med ett företag med ett tydligt syfte som ligger helt rätt i tiden, där vi samtidigt har väldigt roligt när vi jobbar.

Hur låter det? Är det du som är vår nästa Community & Social Media Manager?
Skicka din ansökan till hello@womenforleaders.com, intervjuer sker löpande.
Frågor? Kontakta Jeanna Rutherhill 070-7733204 eller Eva Ekedahl 0708-651679

Publicerad

13 April 2022