Eva Grundel om Premium Leadership Program

“We will lead the change and change the lead”  

Vi är så glada att vi fått ha med Eva Grundel i Premium Leadership Program och fått se vilken resa hon har gjort under året. Stort tack Eva och Volkswagen Group Sverige för att ni delar och sprider budskapet om programmet!

Volkswagen Group delade följande text:

Eva Grundel, Head of Sales Volkswagen PC, har under det senaste året deltagit i ledarskapsprogrammet Women for Leaders Premium Leadership Program. Ett unikt exekutivt ledarprogram för kvinnliga ledare designat av framstående kvinnliga ledarprofiler från näringslivet. Eva beskriver hur året har givit henne nya infallsvinklar kring ledarskap, ett nätverk för livet och ovärderliga erfarenheter.

– Jag är fantastiskt tacksam över att jag har fått delta i det här programmet, det borde alla få göra någon gång i livet. Det mest utvecklande har varit att få utmana mig själv på en helt ny nivå. Vissa uppgifter har känts mer krävande – men med stöttning från de andra deltagarna och alla fantastiska mentorer från näringslivet har det resulterat i otroligt i nya insikter och erfarenheter. Jag tar framför allt med mig hur ledarskap kan vara både lekfullt och teoretiskt, samt hur värderingar påverkar möjligheten att lyckas leda en grupp. Jag tror och hoppas att jag har kunnat tillgodose mig flera nya erfarenheter som jag kan tillämpa för att bli en ännu bättre ledare, berättar Eva.

Publicerad

24 August 2021