Nätverksträff VA Kvinna och WfL Network
Värd

@Bonnier & Veckans Affärer

Tid

20 september 18:00

Women for Leaders Network - event ihop med nätverket VA Kvinna  

Höstens första nätverksträff kickade vi igång tillsammans med Veckans Affärer och VA Kvinna. Varje år listar tidningen Veckans affärer näringslivets mäktigaste kvinnor och nu är 20-årsjubileum för VA Kvinna. Eftersom både WfL och VA  brinner för jämställdhet och hur vi kan få fler kvinnor till toppen, så tyckte vi att det var en fantastisk möjlighet att nätverka tillsammans med VA Kvinnas nätverk.

Kvällen bjöd på en ärlig fireside chat med Veckans Affärers chefredaktör Åsa Uhlin om hennes syn på hur verkligheten ser ut för kvinnor i näringslivet. Vi vill rikta ett tack till Veckans Affärer och VA Kvinna! 

En sak vi tog med oss:  Det finns många saker vi kan göra tillsammans för att skapa ett jämställt samhälle

Talare:

Åsa Uhlin

Åsa är chefredaktör för Veckans Affärer och även för Bonnier Business Medias nischade tjänster inom finans och energi. Hon har lång erfarenhet från arbetsledande roller och som affärsutvecklare på redaktioner som Dagens Medicin, Finanstidningen och Dagens Politik. Åsa har också varit förlagschef för det digitala verktyget Medibas och ansvarar för ledarskapsstödet Bonnier Management 3600. Åsa är även en deltagare i Women for Leaders Premium Leadership Program 18/19.

Eva Ekedahl

Eva är grundare av Women for Leaders samt grundare av och programleder Karriärpodden. Hon har lång erfarenhet av ledarskapsutveckling och rekrytering och är utbildad samtalsterapeut och affärscoach. Eva har senast varit VD för Kvadrat Management och har sedan tidigare arbetat många år inom IDG där hon varit chef för konsultverksamheten under varumärken som IDG Rekrytering och Ledarskap, WIP (Women It professional) och IDG Mentor.

Jeanna Rutherhill

Jeanna är grundare av Women for Leaders. Hon har dessförinnan över 10 års erfarenhet från den digitala världen, bl a över 10 år från Google där hon har haft olika chefspositioner och var tidigare VD för en av Sverige bästa digitalbyråer, Ziggy Creative Colony. Jeanna sitter i styrelsen för Softronic (SOF), Lrf Konsult och Heroes of Brand and Business Innovation.