Våra tjänster

Vi vill se fler kvinnor leda företag och länder, fler kvinnor i bolagsstyrelser och fler kvinnliga ägare.

Genom att skapa mötesplatser för kvinnor i olika led i sin karriär, hjälper vi dem att få lära av varandra, utvecklas tillsammans och uppnå sina mål.

Vår vision, att skapa ett ekosystem för kvinnor i karriären, närmas genom att utveckla fler initiativ. Idag erbjuder vi bl.a ett ledarskapsprogram för kvinnor på exekutiv nivå och ett ständigt växande nätverk för kvinnor på alla nivåer som önskar stöd och inspiration i sin karriär. Vår podcast Karriärpodden, går in på tionde verksamhetsår 2023 där vi lyfter Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare och förebilder.

I systerföretaget EQ Executive Search, arbetar vi för att skapa ett hållbart och jämställt arbetsliv även genom rekrytering. Dessutom har vi nya spännande saker på gång våren 2023, då vi arbetat fram vår nya tjänst för mentorsmatchning. Läs mer om våra tjänster nedan.

Premium Leadership Program

För kvinnliga ledare designat av framstående kvinnliga ledarprofiler.

I dagens snabbrörliga värld där affärsmodeller omkullkastas och tempot är konstant uppskruvat blir metoderna för beslutsfattande, styrning och ledarskap irrelevanta. Det behövs en kultur och ett ledarskap som möjliggör kreativitet, medskapande och innovation som kan skapa genomförandekraft till organisationer.

Deltagarna i Premium Leadership Program kommer att bli redo att:

-leda företag i digital transformation
-utöva ett hållbart och exekutivt ledarskap
-få verktyg som bidrar till att vidareutveckla sig själv, sina
medarbetare och verksamheten
-ha självförtroende och självinsikt för att kunna anta en
större roll
-bli ambassadörer för att förändra
-lead the change and change the lead

Läs mer

Women for Leaders Network

WfL Network är öppet för alla kvinnor oavsett bransch och var de befinner sig i karriären. Du får vara en del av ett informellt nätverk som inspirerar med föreläsningar, interaktiva övningar, gruppdiskussioner och nätverkande för att stärka dig i din yrkesroll och utveckla dig professionellt.

Vi tror att kraften i WfL Network är som starkast när vi har ett brett men tillgängligt nätverk. Ett närverk där vi kan vara prestigelösa, våga visa oss sårbara och belönar varandra för det. Ett nätverk där vi delar kunskap, erfarenhet och öppnar dörrar för varandra.

Hitta din mentor digitalt

Våren 2023 släpper Women for Leaders sin stora nyhet. Vi har arbetat fram vår nya tjänst som ska knyta ihop hela vårt community! Tjänsten är en digital språngbräda i form av en mentorsmatchningstjänst för varje kvinna som vill utvecklas, oavsett var i karriären hon befinner sig. Vi är så spända över att snart få berätta mer och presentera detta inom kort! Vill du vara den första att ta del av mer information? Klicka dig in på denna länk för att signa upp dig!

Tjänsten för mentorsmatchning är delvis finansierad av EU-stöd.

Karriärpodden

En podcast om ledarskap, livet och karriären. Podcasten som lyfter fram Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare och förebilder. Vi får ta del av livsberättelser, lärdomar och hur man hittar sin passion i karriären. Eva Ekedahls intervjuer går på djupet och diskuterar såväl toppar som dalar och vi får lära känna personen bakom framgången. Intervjuavsnitten varvas även med serien Ledarskapssnack -Viktiga nycklar inom karriär och ledarskap, där Eva tillsammans med flera intressanta återkommande röster samtalar och svarar på lyssnares frågor.

EQ Executive Search

För att fortsätta skapa ett mer hållbart och jämställt arbetsliv även genom rekrytering, startade grundarna till Women for Leaders Eva Ekedahl och Jeanna Rutherhill systerföretaget EQ Executive Search.

Tillsammans med Cecilia Fredriksson som är medgrundare och Rosanna Rimertz som är partner, arbetar de tillsammans mot målet att framtidens organisationer leds av moderna ledare som kan leda förändringen mot hållbara, inkluderande och jämlika företag. Läs mer om EQ Executive Search här.