Är du vår nya Community & Social Media Manager?

Publicerad

1 April 2021

“We will lead the change and change the lead”  

Vi drivs av att göra skillnad och tror att du också gör det!  

Women for Leaders befinner sig i en spännande expansiv fas och rekryterar nu en passionerad och resultatorienterad Community & Social Media Manager för att ytterligare bidra till vår tillväxt. Du kommer tillsammans med grundarna driva på utvecklingen mot ett modernt och hållbart ledarskap genom ökad jämställdhet.

Detta är en mångfacetterad roll där du blir en viktig del i teamet för Women for Leaders och Karriärpoddens Community. I Arbetsuppgifterna ingår att arbeta med marknadsföring, försäljning, event och service till medlemmar och deltagare. Du kommer att ansvara för att löpande skapa innehåll för våra digitala kanaler i syfte att skapa tillväxt.

Vi söker därför dig som har erfarenhet av att jobba med digital marknadsföring och sociala medier. Du är bra på att uttrycka dig väl i både tal och skrift och har kunskap om bildhantering. Du får gärna ha en utbildning inom marknadsföring, media- och kommunikationsområdet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av growth marketing.

För att passa i denna roll är du en serviceorienterad, engagerad och driven person som får saker att hända. Vi tror också att du har sinne för detaljer samtidigt som du gillar ett högt tempo och trivs att arbeta i entreprenöriell miljö.

För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med ett företag med ett tydligt syfte som ligger helt rätt i tiden, där vi samtidigt har väldigt roligt när vi jobbar.

Hur låter det? Är det du som är vår nya Community & Social Media Manager?
Skicka din ansökan till hello@womenforleaders.com, intervjuer sker löpande.
Frågor? Kontakta Jeanna Rutherhill 070-7733204 eller Eva Ekedahl 0708-651679