Nu söker vi en praktikant – är du vår nya stjärna?

2 February 2018

Är det dig vi söker?  

Brinner du precis som vi för ett mer jämställt arbetsliv? Tycker du att det är kul att påverka, inspirera och arbeta i digitala kanaler? Är du beredd att ta chansen att bli en flexibel och viktig kugge i ett växande företag?

Women for Leaders behöver stärka upp sitt team med en riktig stjärna, som kan vara spindeln i nätet och sköta administration samt kommunikation i sociala medier, bl a genom att skapa innehåll till digitala kanaler i både bild och skrift. I rollen ingår också koordinering och administration kring event och att vara med och sköta kontakter med såväl våra medlemmar i nätverket, deltagare i ledarprogrammen, kunder och partnerföretag.

Vem är du? 
Du är bra på att arbeta med sociala medier och tycker det är roligt att skapa attraktivt marknadsföringsmaterial. Kanske studerar du media och kommunikation eller annan relevant utbildning. Det är viktigt att du är bra på att uttrycka dig väl i både tal och skrift och är lika intresserad och engagerad som vi av att skapa en jämställd framtid.

Som person är du social och idérik och det är viktigt att du är strukturerad och ordningssam. Women for Leaders är inne i ett spännande expansivt skede och vi tror på en ljus framtid.

Vi vill gärna att du har en längre sammanhängande praktikperiod inom din utbildning eller med någon annan huvudman (t ex via arbetsförmedlingen).

Intresserad?

Hör av dig till admin@womenforleaders.com snarast och berätta i ett mail varför just du skulle vara den vi söker och bifoga ditt CV.