Frukostträff – Tema maximera nyttan av ditt nätverk med LinkedIn som verktyg
Plats

Nybrogatan 38

Värd

@Women for Leaders

Tid

11 oktober 08:00

Invigning av intressegrupper  

Women for Leaders arrangerade sin första mindre träff efter önskemål från medlemmarna. Träffen tog plats en tidig morgon på Nybrogatan 38 där en grupp medlemmar på 12 personer åt frukost och fick möjlighet att lära känna varandra närmre. Med på träffen var även Linkedin experten Maria Wade som gav sina bästa tips och tricks för att utveckla en LinkedIn profil.

Vi i women for Leaders vill rikta ett stort tack till alla som deltog och ser fram emot fler träffar av samma slag. Vi vill även tacka Maria Wade för en otroligt inspirerande föreläsning om LinkedIn. Slutligen riktar vi ett extra stort tack till vår medlem Maria Geijer som räckte upp en hand och tog ansvar för att arrangera träffen. Utan hennes engagemang hade vi inte haft möjlighet att arrangera denna typ av event.

En sak vi tog med oss:

Denna gången blev det tre saker.  1. Viktigt att sökoptimera profilen 2. Tänk nytta när du delar inlägg 3. Var generös genom att tex tagga företag/personer

Talare:

Maria Wade

Maria Wade har jobbat med digital marknadsföring i 13 år. Hon började på Lunarstorm som var en av de första sociala mediekanalerna i Sverige och har även varit verksam på flera bolag inom Schibstedkoncernen (SvD.se/TV.nu samt Destination.se) Nu senast arbetade hon som ansvarig för affärsområdet Marketing Solution på LinkedIn i Norden. Idag är hon konsult där hon utbildar och hjälper företag i hur de kan använda sig av LinkedIn i sin marknadsföringsstrategi.