Nätverksträff – Tema Ledarskap i en digital värld
Plats

The Park Södra

Värd

Tema: Ledarskap i en digital värld - Värd: Sopra Steria

Tid

13 november 18:00


Läs mer & anmäl dig

Sopra Steria – som är ledande i Europa inom Digital Transformation med 45 000 anställda i 25 länder – är värd för kvällens träff med det intressanta temat ”Ledarskap i en digital värld” och du kommer både inspireras och få möjlighet att diskutera detta aktuella ämne med andra kvinnliga ledare.

Åsa Degermark är konsult och föreläsare inom digital transformation, ledarskap och kommunikation. Hon har ett förflutet som chef i internationella sammanhang och har själv varit högst delaktig i digital tornado. Åsa är också författare till boken ”Digitalt Ledarskap – hur du utvecklar din förmåga att leda i en digital värld”.  Åsa var tidigt en medlem i WfL Network.

Ledarskap i en digital värld
Åsa kommer kort att presentera varför och hur  det traditionella ledarskapet behöver utvecklas för att man ska lyckas i en digital värld med de nya förutsättningar, utmaningar och möjligheter som uppstår. Hon avslutar med att blicka framåt hur AI kommer att påverka ledarskapet ytterligare och hur vi kan förbereda oss som ledare. Efter Åsas presentation kommer vi att reflektera i grupper kring frågeställningar som berör både din organisation men också ditt personliga ledarskap.

Träffarna brukar bli fulltecknade snabbt så anmäl dig så snart som möjligt, dock senast 4 november.

Nätverksträffarna är exklusivt för medlemmar i WfL Network.

Bli medlem