Flow – din inre super power

Plats

Cecil Coworking, Norrlandsgatan 10

Tid

06 april 08:00

Läs mer & anmäl dig

Frukostträff med Frida Roberts 

Flow - din inre super power 

Varmt välkommen till Women for Leaders Network frukostträff den 6/4!

Upplever du att du spenderar mycket energi på att ”hålla näsan över vattenytan”, att du ofta balanserar på gränsen? Att en pandemi och geopolitisk oro börjar tära på dina inre resurser? Då är du inte ensam.

Men tänk om det finns en möjlighet att gå från en känsla av otillräcklighet, splittrad uppmärksamhet och energibrist…till ett medvetandetillstånd karaktäriserat av motivation, fokus, välmående och lätthet. Ett tillstånd där du blir ett med uppgiften, där upplevelsen av tid och rum förskjuts, den ”inre kritikern” tystnar och din produktivitet, kreativitet och samarbetsförmåga går genom taket.

Genom att använda specifika verktyg som tar avstamp från vår biologi kan du medvetet öka andelen flow: det optimerade medvetandetillståndet då vi både mår som bäst och presterar som bäst.

Välkommen till en interaktiv frukostträff tillsammans med Frida Roberts, coach och rådgivare, där du får en introduktion till flow, dess potential i en snabbföränderlig, osäker och komplex värld, och hur du genom vetenskapligt baserade verktyg kan optimera för mer flow i livet.

Frukostträffen gäller exklusivt för medlemmar i Women for Leaders. Bli medlem om du inte redan är det!