FRAMFLYTTAT! Hackathon om inkluderande ledarskap

Plats

Audi Studios | Hamngatan 17, Stockholm

Värd

VW Group Sverige & Women for Leaders

Tid

25 mars 17:00

Publicerat 13 mars 2020 

Framflyttad nätverksträff till följd av COVID-19 

Ibland blir det inte som man tänkt sig, eller vill.

Med anledning av den situation som råder i Sverige och världen idag på grund av coronaviruset (COVID-19) vill vi göra allt vi kan för att bidra till att minska smittspridning. Därför har vi valt att flytta fram denna aktivitet till senare i vår och hoppas då att vi har bättre förutsättningar att genomföra det med både god kvalitet och säkerhet. Självklart hoppas vi att ni vill vara med då istället!

Mer information kommer så håll utkik i våra sociala kanaler, på vår hemsida och i era inkorgar så kommer ett nytt datum att presenteras inom kort.

Välkomna då!

Om eventet 

Driv affärsnytta och transformation genom inkluderande ledarskap.

Den 25 mars skriver Women for Leaders historia: Det har blivit dags att bjuda in männen till en nätverksträff. Tillsammans med Volkswagen Group Sverige håller vi ett hackathon – ett event som samlar människor i syfte att lösa ett eller flera problem. Med andra ord, inte ännu en paneldebatt! Fokus ligger istället på handling och kreativa lösningar.

Till detta specialevent vill vi självklart inkludera både män och kvinnor för att hitta de absolut bästa lösningarna. För vad är poängen med att diskutera inkludering, om vi inte inkluderar? Ert uppdrag är därför att ta med er den mest inflytelserika personen ni känner – av motsatt kön!

Eventet har ett begränsat antal platser och gäller exklusivt för medlemmar i WfL Network. Om du är medlem ska du ha fått en inbjudan i din inkorg. Om du inte är medlem men önskar gå på eventet, hör av dig till oss på hello@womenforleaders.com.