Women in Cyber Security – för alla nyfikna

Plats

Nalen

Tid

11 maj 17:30

Läs mer & anmäl dig

Nätverksträff 

Women in Cyber Security - för alla som är nyfikna  

Nätverksträff tillsammans med F5 | Women in Cyber Security – för alla som är nyfikna.

Välkommen till Women for Leaders nätverksträff den 11 maj kl 17.30!

Det har blivit dags för vårens stora nätverksträff i WfL Network och äntligen ska vi få ses igen! Kvällen arrangeras tillsammans med F5 och temat för träffen är Women in Cyber Security – för alla som är nyfikna.

År 2021 utgjorde kvinnor bara 25 % av den globala arbetsstyrkan och endast 10% av styrelsepositionerna inom cybersäkerhet. Kvinnor är underrepresenterade inom branschen och det finns även ett stort kunskapsgap bland allmänheten. Alla skulle behöva lära sig mer om cybersäkerhet och förstå vikten av det. Företag och privatpersoner utsätts allt oftare för IT-attacker och lösenordsfiske men det sker även på internationell nivå.

Är du nyfiken på att veta mer om Cyber Security? Undrar du vad man ska tänka på som privatperson? Vad är hotbilden? Och vad händer i världen och det geopolitiska läget?

Med oss denna kväll har vi fantastiska talare och heta namn inom cybersäkerhet, Kristina Wiktander Broman och Jennifer Hansen från F5 samt Petra Klein från Swedbank, som kommer diskutera dessa frågor. Du kommer både inspireras och få möjlighet att prata om detta aktuella ämne med andra kvinnor i nätverket. Vi kommer som vanligt även ge massor av möjligheter till att nätverka och dela erfarenheter. Kanske kommer du möta din framtida kollega, någon att bolla idéer med eller en affärspartner?

Träffen har ett begränsat antal platser och gäller exklusivt för medlemmar i WfL Network. Bli medlem!

Träffarna brukar bli fulltecknade snabbt, så anmäl dig så snart som möjligt (dock senast 4 maj). Hoppas vi ses!