Team

Eva Ekedahl

Partner & Co-founder Women for Leaders / Podcast Host Karriärpodden

Eva är grundare och programleder Karriärpodden. Hon har lång erfarenhet av ledarskapsutveckling och rekrytering och är utbildad samtalsterapeut och affärscoach.

Eva har varit VD för Kvadrat Management och har sedan tidigare arbetat många år inom IDG där hon varit chef för konsultverksamheten under varumärken som IDG Rekrytering och Ledarskap, WIP (Women It professional) och IDG Mentor.

Jeanna Rutherhill

Partner & Co-founder Women for Leaders

Jeanna har över 10 års erfarenhet från Google, både i Sverige där hon var en av de första att starta upp kontoret, och i Mountain View, Californien när Google fortfarande var en startup och bara hade 800 anställda.
Jeanna har haft olika ledarroller på Google och har varit VD för en digitalbyrå. Jeanna har även ett flertal styrelseuppdrag. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom digitalisering, innovation, förändring och ledarskap.

Klara Ahlin

Chief Designer & Partner

Sigrid Bernulf

Community & Social Media Manager

Sigrid har en lång erfarenhet av engagemang inom civilsamhället på både lokal och nationell nivå, genom organisationer som bl.a. Sveriges Elevråd, Sveriges Elevkårer, Raoul Wallenberg Differencemakers, Lundaekonomerna och Studentafton. Oavsett roll har hennes fokus i sina engagemang alltid varit att driva utveckling och skapa tillväxt genom fokus på kommunikation och digital marknadsföring. Hon har även jobbat med kreativt skapande och sociala medier för Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg som driver Ångestpodden.

Utöver diverse engagemang har Sigrid också en kandidatexamen från Lunds universitet i statsvetenskap, juridik, filosofi och ekonomi. Sigrid började jobba för Women for Leaders i januari 2020. Som Community and Social Media Manager ansvarar hon för digital marknadsföring, kommunikation och tillsammans med Chief Designer Klara det grafiska uttrycket.

Urban Björn

Associated consultant

Urban har arbetat som chef och ledare under många år inom finanssektorn. Under flera år var han SVP på Swedbank inom Investment och Corporate Banking. Senaste åren har hans fokus varit strategiska HR-frågor och där specifikt inriktat på jämställdhet, mångfald och inkludering och hur man kan få detta att fungera i praktiken med affärsnyttan som utgångspunkt. Under 2018 tränade han +50 ledningsgrupper och över 1.000 chefer på Swedbank i detta. Sedan 2019 driver han egen verksamhet inom Business As Equals, där han hjälper andra företag som vill ta rejäla kliv inom dessa viktiga områden.

Urban är stationerad i Göteborg. Där driver han även Diversity Charters Swedens verksamhet. Han är också mentor till Wissam, Veronika och Abdirizak inom Öppet Hus.

Viktoria Saxby

Associated consultant