Team

Eva Ekedahl

Partner & Co-founder Women for Leaders / Podcast Host Karriärpodden

Eva är grundare och programleder Karriärpodden. Hon har lång erfarenhet av ledarskapsutveckling och rekrytering och är utbildad samtalsterapeut och affärscoach.

Eva har varit VD för Kvadrat Management och har sedan tidigare arbetat många år inom IDG där hon varit chef för konsultverksamheten under varumärken som IDG Rekrytering och Ledarskap, WIP (Women It professional) och IDG Mentor.

Jeanna Rutherhill

Partner & Co-founder Women for Leaders

Jeanna har över 10 års erfarenhet från Google, både i Sverige där hon var en av de första att starta upp kontoret, och i Mountain View, Californien när Google fortfarande var en startup och bara hade 800 anställda.
Jeanna har haft olika ledarroller på Google och har varit VD för en digitalbyrå. Jeanna har även ett flertal styrelseuppdrag. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom digitalisering, innovation, förändring och ledarskap.

Klara Ahlin

Chief Designer & Partner

Vilma Holmlund

Community & Social Media Manager

Vilma har ett stort intresse för digitalt skapande i både visuell- och skrivande form. Hon har tidigare erfarenhet av sociala medier och digital marknadsföring från skönhetsbranschen och från sin utbildning där hon bl.a har genomfört sitt internship på Maria Nila Group inom marknadsstrategi. Vilma har en kandidatexamen inom digital design och strategi vid Berghs School of Communication och arbetar som Community and Social Media Manager för Women for Leaders. Där ansvarar hon för den digitala marknadsföringen och den grafiska designen tillsammans med Chief Designer Klara.

Urban Björn

Associated consultant

Urban har arbetat som chef och ledare under många år inom finanssektorn. Under flera år var han SVP på Swedbank inom Investment och Corporate Banking. Senaste åren har hans fokus varit strategiska HR-frågor och där specifikt inriktat på jämställdhet, mångfald och inkludering och hur man kan få detta att fungera i praktiken med affärsnyttan som utgångspunkt. Under 2018 tränade han +50 ledningsgrupper och över 1.000 chefer på Swedbank i detta. Sedan 2019 driver han egen verksamhet inom Business As Equals, där han hjälper andra företag som vill ta rejäla kliv inom dessa viktiga områden.

Urban är stationerad i Göteborg. Där driver han även Diversity Charters Swedens verksamhet. Han är också mentor till Wissam, Veronika och Abdirizak inom Öppet Hus.